Behandlinger og priser

Traditionel thaimassage

Traditionel thaimassage er baseret på ældgamle teknikker om at skabe balance i kroppens energi. Behandlingen foregår med massage og yogalignende udstrækninger, der åbner for kroppens energikanaler. I den traditionelle form anvendes der ikke olie og man er påklædt. Løsthængende tøj anbefales.

Thaimassage med olie

Thaimassage med olie udføres med brug af tigerbalsam. Den lindre muskelsmerter fra top til tå – en kraftfuld og dybdegående massage. Har du ømme muskler enten pga. arbejde eller sport vil denne massage være et godt valg. Thai massage består af kraftige og intensive massage teknikker der fokuserer direkte på problem området.

Oliemassage

Oliemassage er en behandling, der modvirker træthed og ømme muskler. Massagen går dybt ned i dine muskler og er særligt velegnet, hvis du har ømme muskler som følge af overbelastning eller stillesiddende arbejde.

Massage af skulder, nakke, lænd og ryg

Behandlingen henvender sig både til dem med fysisk hårdt monotont arbejde, samt dem med siddestillende arbejde. Behandlingen er med til at afhjælpe samt forebygge infiltrationer i skulder, nakke og ryg.

Prisliste

Behandling 30 min 60 min 90 min
Traditionel thaimassage 250,- 400,- 600,-
Thaimassage med olie 250,- 400,- 600,-
Oliemassage 250,- 400,- 600,-
Massage af skulder, nakke, lænd og ryg 250,- 400,- 600,-

Betalingsmuligheder

Vi foretrækker betaling med Mobile Pay 61269629, men du kan også betale kontant.